FÖRETAGETS ANSIKTE UTÅT

Jag hjälper er få bilder som visar upp ert företag på ett professionellt sätt, bilder som visar vilka ni är, inte bara hur ni ser ut. Avslappnat men med tydlig vägledning fotar jag er i fotostudion i Markaryd eller i era lokaler. Vi planerar tillsammans för att komma fram till hur vi på bästa sätt presenterar just ert företag i bild.

Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt Marie

Företagsporträtt i er miljö

Ett klassiskt porträtt. Jag guidar hur du ska stå, hur dina händer ska vara, vilket uttryck vi vill få fram. I bakgrunden skymtar er miljö för att göra porträttet lite mer profilerat.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt Emelie

Företagsporträtt i studion

Mot en neutral bakgrund lyfts ansiktet fram. Behagliga färger och vilsamt porträtt. Vill man som företag ha bilder på sina anställda och kunna komplettera med bilder längre fram, tex vid nyanställningar, ger studiobilder ett enhetligt uttryck.

Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt IRIS Kungsgatan 30 Natalie

Kreativa företagsporträtt

När stilen och personligheten ska få komma fram. För kreativa företagare som vill förmedla en känsla och genom bilden berätta lite mer.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Barnfoto

Miljöbilder

Tillsammans med porträtten ger miljöbilder en bredare bild av företaget. Bilder för hemsidor, sociala medier och broschyrer. När bilderna får vara med och skapa en känsla och stil tillsammans med personerna man möter.

Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt Motorcentrum
Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt Christoffer
Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt John c/o Markaryd
Porträttfotografi Markaryd Företag
Porträttfotografi Markaryd Företag
Porträttfotografi Markaryd Företag

INFÖR FOTOGRAFERINGEN

Innan fotograferingen går vi igenom hur ni vill att ert företag ska presenteras genom bilderna och vad de ska användas till. Vi pratar om plats, bakgrund, färger, klädval och vilken känsla som ska förmedlas. Jag guidar er genom planeringen för att vi ska vara så förberedda som möjligt när det är dags för fotografering. 

HUR GÅR DET TILL?

Hela förloppet från bokning till färdiga bilder

Magdalena Bäckman Porträttfotografi från bokning till färdigt foto

1. När ni vill boka eller har funderingar på att boka hör ni av er till mig via mail eller telefon. Under fliken ”KONTAKT & OM” finns ett kontaktformulär att fylla i. Vi bollar idéer och tankar för att sen gå vidare med planeringen av er fotografering.
Pris: Fotografering i studion kostar 1000 kr och tar upp till en timme. Fotografering på annan plats kostar 1600 kr. Moms tillkommer.

2. Vi planerar ihop, spånar om stil på fotografierna, pratar kläder, bakgrund och hur ni vill presentera ert företag igenom bilderna. Vad har ni för värdeord och färger som presenterar er, hur kan vi få fram det i fotografierna? Vad ska bilderna användas till; hemsida, sociala medier och broschyrer? Att ha tänkt igenom detta i förväg är bra för att veta hur bilderna ska fotas och vad de ska uttrycka.

3. Dags för fotografering. Jag kommer guida er i hur ni ska stå, hålla händerna, titta m.m. för att ni ska känna er bekväma framför kameran. Planeringen vi gjort tillsammans inför denna stund finns som grund i skapandet och ni få gärna komma med förslag efterhand, men vill ni släppa allt till mig skapar jag utifrån vår gemensamma planering, med plats för kreativitet och idéer i stunden.

4. Vi ses 1-2 veckor efter fotograferingen och går igenom bilderna jag valt ut och arbetat med. Ni väljer då de ni vill köpa och får med dem direkt på ett usb-minne. Pris per bild är 1200 kr + moms.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Fotostudio

Fotostudion på Östergatan 4 i Markaryd

ORD FRÅN KUNDER

Porträttfotografi Markaryd Företagsporträtt c/o Markaryd

c/o MARKARYDS STYRELSE

”Vi kontaktade Magdalena efter att ha hört fina rekommendationer från andra företag. 

Vi önskade ha nya porträtt och gruppbilder till vår nya hemsida på vår styrelse.
Magdalena kom på besök veckan innan och vi diskuterade de olika alternativen vart bilderna skulle tas. Hennes studio eller vårt kontor. Vi kom överens tillsammans att vårt kontor blir bättre, och flexibel som hon är, kom hon med både ljus och fix på dagen.
Under fotograferingen fick alla deltagare goda råd och tips hur vi skulle stå och vart ljuset skulle träffa för att bilderna skulle bli så bra som möjligt. Så tålmodig och professionell! Det kändes verkligen tryggt att få våra bilder tagna av henne!

Vi hade en presentation dagen efter och hade önskat en gruppbild att ha som presentation och det var inga problem! Snabbt och enkelt hade vi en konversation om olika bilder och vi fick en bild i god tid innan presentationen. Blixtsnabb leverans! 

Vi var med under hela processen och vi är verkligen så nöjda.
Vi kan varmt rekommendera Magdalena till alla företag som önskar förnya sin portfolio!” 

/ Tilda, c/o Markaryd