DET ÄR TID ATT FÖREVIGAS I VACKRA PORTRÄTT

Bilder som gläder nu men även långt fram i tiden när allt ser annorlunda ut.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Porträtt

KLASSISKA PORTRÄTT

Klassiska men nutida. Mer ögonkontakt, som när man möter en människa och personligheten blir synlig genom ögon och kroppsspråk. Enkelt och vackert.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Porträtt mamma dotter

STILLA PORTRÄTT

Mörkare bakgrund, stillsamma färger eller svartvitt. Med mer neutrala ansiktsuttryck och en känsla av stillhet och närvaro.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Gravidfoto Kreativa porträtt

KREATIVA PORTRÄTT

Vi skapar med tyger och effekter. Min efterarbetning av bilderna får också lite större svängrum där jag i stunden målar fram en känsla och adderar effekter som skapar ett porträtt som mer liknar en målning.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd barn

BARNPORTRÄTT

Tiden går så fort när barnen är barn. Att man stannat upp och förevigat sina barn eller barnbarn är man tacksam för när åren rullat på och man har en samling bilder som nu blivit en skatt för både föräldrar och barnen själva.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Gravidfoto

GRAVIDFOTO

Detta vackra – när en kvinna bär på liv. Enkelt, nära, stilla, kreativt.

HUR VILL DU BLI FOTOGRAFERAD?

Du kanske har tankar om vilka bilder du gillar, hur du/ni skulle vilja bli porträtterade. Vilka bilder som ska hänga på din vägg eller finnas i din samling. Hur vill du se dig själv på bild? Dras du till svartvita konstnärliga porträtt eller sobra färger i klassiska porträtt? Vi planerar tillsammans och skapar utifrån det du tycker om.

Att hamna framför kameran är för en del något man älskar från första stund. Andra känner sig obekväma. Ofta handlar det då om ovisshet och otrygghet. Har man inte gjort det innan är det inte så lätt att veta vad som förväntas. Mitt mål är att du ska känna dig sedd och trygg. Jag kommer guida dig; hur du ska stå, röra dig, var du ska titta, var dina händer ska vara. Jag får ofta kommentaren ”Det här var ju faktiskt roligt!” efter fotograferingen från dem som inför denna stund varit nervösa.

Du är i trygga händer.

HUR GÅR DET TILL?

Hela förloppet från bokning till färdiga bilder

Magdalena Bäckman Porträttfotografi från bokning till produkt

1. När du vill boka eller har funderingar på att boka hör du av dig till mig via mail eller telefon. Under fliken ”KONTAKT” finns ett kontaktformulär att fylla i. Vi bollar idéer och tankar för att sen gå vidare med planeringen av din fotografering.
Pris: Fotografering i studion kostar 1.250 kr, vi fotar då upp till en timme. Fotografering på annan plats kostar 2.000 kr.

2. Vi planerar ihop, spånar om stil på fotografierna, pratar kläder, bakgrund och hur du eller ni vill bli fotograferade.

3. Dags för fotografering. Jag kommer hela tiden guida dig i hur du ska stå, röra dig, titta, hålla dina händer. Planeringen vi gjort tillsammans inför denna stund finns som grund i skapandet och du få gärna komma med idéer och tankar efterhand, men vill du släppa allt till mig så hänger du bara med så fotar jag. Oftast hinner man med ett ombyte och då två stilar på bilderna. Vill man ändra kläder och bakgrund efter halva tiden så får man bra variation i bilderna.

4. Du kommer tillbaka till studion ca 2 veckor efter fotograferingen. Då visar jag dig mina favoriter. Du köper bara det du tycker om och jag guidar dig gärna att välja det som passar dig och din budget bäst. En del köper för 3.000 kr och andra för 20.000 kr. Inramade bilder börjar på 2.500 kr och samlingar med bilder i handgjorda boxar börjar på 8.000 kr.

5. Har du valt att beställa större inramningar hämtas de efter ett par veckor.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Fotostudio

Fotostudion på Östergatan 4 i Markaryd

ORD FRÅN KUNDER

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd mamma dotter

Mamma-dotter-porträtt

”Tack för denna underbara dag som jag och Tilda fick ha med dig!”
/ Frida

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd barn

Barnporträtt

”Vi satt länge igår kväll och förundrades över hur du lyckats fånga barnen så fint. Som att se in i deras själ. Tack för helt fantastiska bilder.”
/ Mamma Julia

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Barnfoto

Barnporträtt

”Vi har haft förmånen att få ha Magdalena som fotograf till våran familj under en lång period i vårat liv. Vi är otroligt nöjda med bilderna och med henne. Hon har tålamod och förståelse som gör en trygg  med alla moment under hela processen. Hon är en fantastisk fotograf. Vi kan varmt rekommendera Magdalena!”
/ Jesper & Natalie

EFTERBESTÄLLNING AV DINA BILDER

Fantastiska produkter för att förvara och visa dina bilder!

INRAMNINGAR

En inramad bild- ett smycke på väggen!
En digital version av varje bild som beställs ingår.

magdalena bäckman markaryd
magdalena bäckman markaryd inramningar

GALLERIBOXAR

En helt ljuvlig och vacker produkt. Handgjord och lyxig. Finns som stängd och som rambox. Ramboxen fungerar även som ram. Här finns plats för upp till 15 st fotografier monterade i passepartout. Bilderna kan man plocka fram och bläddra bland, men även välja vilken som ska synas genom fönstret längst fram, för att kunna variera och se sina olika favoriter.

Beställs med 5, 10 eller 15 bilder. Tack vare denna påbyggnadsmöjlighet kan man samla bilder från flera olika fototillfällen.

Ett usb-minne med digitala versioner av bilderna som beställs ingår och ligger i en liten ficka i botten av boxen.

Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Fotoprodukter Inramningar
Magdalena Bäckman Porträttfotografi Markaryd Fotoprodukter Fotobox